blogjoingiveawaycontest. Powered by Blogger.
RSS

GIVEAWAY: I LOVE PERFUME

tamat : 15 mei

saya suka perfume sebab saya jenis sukakan yang bau bau wangi. sejujurnya , saya agak allergik sedikit pada bau yang kurang enak dan sedap . disini juga saya berkongsi juga , disebabkan saya "perfume lovers" , kalau nak tau bau perfume tu bau yang lembut tanpa menghidunya , ialah kalau beli online ke kan , saya akan tengok dari segi packaging nya , warna dan designya.. kebanyakkannya kalau botol perfume tu warna pink selalunya bau lembut , dan kalau designya ada bunga bunga ke , mesti bau dia harum . 
selain itu , nak tau perfume itu sesuai dengan diri kita ke tidak , ialah bila kita memakainya ketika peluh , ianya tidak mengeluarkan bau yang kurang enak..sebaliknya ,kalau bau nya tidak kena ,makanya boleh lah mengubah kepada perfume yang lain.
bukan itu saja , setiap perfume nie bau nya bukan sesuai di semua tempat . ada perfume sesuai ketika bersukan , sesuai ke pejabat , sesuai jika anda smoker atau berkawan dengan si perokok. jadi , jangan main hentam saja dalam memilih perfume. okey! -dari ,pencinta dan si ketagih bau perfume-

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comments:

Nur Aliyah Syofia said...

salam..jemput join ga ni>>>
Super Extravaganza Giveaway!

Hadiah:
Cash 150
2015 calendar with your picture& phrase
bookmark with your picture&phrase

Step-step penyertaan yang mudah & 51 orang pemenang dicari! :)

Post a Comment