blogjoingiveawaycontest. Powered by Blogger.
RSS

Giveaway Birthday by Syira Lokman


tamat : 28 mei

Semua peserta akan disenaraikan dan anda boleh gunakan list untuk blogwalking.
Bloglist x 10 (sepanjang bulan Jun dan Julai tahun 2014) - Syira
Cash RM20 x1 -Licha
Blog design yang berharga RM100 x1- Cik Kumbang
Template blog untuk Bloglist yang berharga RM35 x3 - Cik Kumbang
Novel pilihan sendiri x2 - Shadhira
Komik x1 - Bana
Face Mask x1 - Amalina
Tudung bawal x1 - Hayati
Hadiah Misteri x1 - Shaira
Hadiah Misteri x1 - Azhafizah

Topup RM10 x1 - Ssurianahyana
Topup RM5 x2 - Intan
Topup RM5 x2 - Fatin
Topup RM5 x1- Azwar
Review Blog x2 - Aliyah
Review Blog x1 - Hayati

Hadiah Misteri x2 untuk "best wishes" - Syira


UCAPAN :
selamat hari jadi , semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki ...mendapat keberkatan dari ALLAH..semoga terus berjaya dalam dunia blogging nie.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Segmen Blogging + Menang Hadiah!


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Salam 1 Malaysia. Segmen terbaru kini dilancarkan! Tujuan segmen ini diadakan untuk beramah mesra sesama blogger. Yang tak kenal, kini boleh berkenal-kenalan. Menambah rakan maya. Yang bestnya segmen ini menyediakan hadiah menarik buat pemenang bertuah!

HADIAH:
USB Flash Drive/Pendrive 8GB
Jewellery Fashion 1 set
Novel
T-Shirt
Fridge magnet
Keychain

Segmen Blogging + Menang Hadiah! anjuran dan tajaan Yumida

TAMAT: 29 MEI 2014 – Jam 11.59 malam

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1st Mini Giveaway by Atikah Aziz


tag : 
1
2
3

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

GIVE AWAY CONTEST: WIDE HALFMOON SHAWL MARJAN FOR FREE !


5 wide shawl
tamat: 28 mei
tekan banner untuk join !

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Birthday Giveaway By Yayaqazrin


3 hadiah mister untuk dimenangi. klik banner untuk join!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Giveaway Cantik Bersama HESTA Facial Treatment


klik banner dia atas untuk peluang memenangi 
HESTA Facial Treatment Set Ajaib

Tahukah anda sebenarnya terdapat beberapa faktor yang menyebabkan pelbagai masalah kulit wajah boleh terjadi keatas diri anda. Ramai wanita di luar sana yang tidak sedar sebenarnya, mungkin termasuk diri anda sendiri. Untuk mendapatkan wajah yang cantik, bukanlah sesuatu yang mudah. Tak cukup dengan itu, untukMENGEKALKANNYA agar ianya mampu bertahan lama turut menjadi satu cabaran besar. Masalah-masalah yang biasa dihadapi :

  • Masalah jerawat dan parut jerawat mudah timbul
  • Masalah kulit kering, kasar & kusam
  • Masalah warna tona kulit tidak sekata
  • Masalah pori-pori terbuka
  • Masalah kurang keyakinan diri
  • Masalah kulit gelap & pigmentasi serta berjaragat
  • Masalah kelihatan kulit jauh lebih tua daripada usia

h4
Untuk mengatasi ke semua masalah di atas dan memastikan agar kulit wajah anda sentiasa cantik berseri, ada 4 pekara yang perlu anda ambil perhatian dan lakukan ….
1.Membersihkan Wajah
2.Menyegarkan Wajah
3.Melembapkan Wajah
4.Melindungi Wajah
HESTA® Facial Treatment Set
“Set Lengkap Rawatan & Penjagaan Kulit Wajah Yang TERBUKTI BERKESAN Serta Mendapat Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia!”
277 produk facial(Imej-imej di atas menunjukkan gambar sebenar produk Hesta Facial Treatment Set yang mengandungi 7 item dalam satu pakej)

Hesta Facial Treatment Set ini merupakan set rawatan wajah lengkap yang mampu 
  •  membantu menyelesaikan pelbagai masalah kulit wajah anda serta terus mengekalkan kesan positif tersebut untuk jangka masa lebih panjang
  • Ia terdiri daripada 7 item dalam satu pakej yang kandungannya terdiri daripada sumber bahan-bahan ekstrak tumbuhan semulajadi seperti ekstrak tumbuhan rosemary, chamomile, olive oil, aloe vera serta diperkaya dengan anti-oksida
  • Ianya dijamin selamat dan suci bebas daripada sebarang kandungan bahan-bahan kosmetik aktif berbahaya seperti hidrokuinion & merkuri
  • Diformulasikan khas menggunakan teknologi kecantikan daripada Perancis (France) yang telah mendapat kelulusan daripada pihak Kementerian Kesihatan Malaysia. Produk ini juga memang khas datangnya daripada France!
  • Fungsi utama Hesta Facial Treatment Set ini adalah memberikan rawatan dan melindungi kulit wajah anda daripada ancaman luaran seperti sinaran cahaya UV matahari berlebihan, debu, kotoran, suasana kering serta memulihkan kembali sel-sel dan tisu kulit wajah anda yang telah rosak
  • Dan yang menariknya, kesannya mampu anda mula lihat seawal sebaik sahaja anda selesai guna produk ini walaupun pada hari yang pertama! Dah ada bukti testomonial bagi menyokong kenyataan ini, nanti saya akan kongsikan bersama anda di bahagian bawah laman web ini
  • Produk ini amat sesuai untuk semua jenis kulit, dari normal sehinggalah yang mempunyai kulit berminyak
  • Kesimpulannya, produk set Hesta Facial Treatment ini lah penyelesaiannya kepada masalah kulit sensitif yang memerlukan penjagaan rapi serta rawatan yang secukupnya. Ia merangkumi 4 aspek penting dalam penjagaan kulit wajah seperti yang ada saya konsgsian di atas tadi iaituMembersihMenyegarMelembap dan Melindungi kulit wajah anda dalam satu masa sekaligus!
20 Kelebihan HESTA Facial Treatment Set!
  • Sesuai untuk semua jenis kulit yang normal
  • Menghilangkan masalah kulit kusam tidak bermaya
  • Menlenyapkan minyak berlebihan pada kulit anda bagi mengelakkan masalah jerawat
  • Bertindak merawat & memperbaiki sel-sel kulit wajah yang rosak dan kering
  • Membantu dalam pertumbuhan sel-sel kulit wajah yang baru dan sihat agar anda terus kelihatan kekal muda seterusnya melewatkan proses penuaan
  • Melindungi kulit wajah anda daripada masalah kekeringan
  • Bertindak merawat kegatalan kulit wajah akibat daripada masalah resdung
  • Bertindak mengatasi bintik-bintik hitam dan putih
  • Mengawal dan mengurangkan jerawat serta mengatasi kesan parut jerawat
  • Merangsang pertumbuhan kolagen pada kulit wajah anda secara semulajadi
  • Mampu menegang dan menganjalkan kulit wajah anda
  • Menjadikan kulit lebih cerah berseri
  • Melindungi kulit dari sinaran UV berlebihan
  • Salah-satu item dalam set ini iaitu Pearl Sunblock Foundation yang lembut mampu membebaskan kulit wajah anda daripada berminyak yang mampu bertahan sehingga 24 jam
  • Bertindak memudarkan dan menghilangkan jeragat
  • Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan agar anda sentiasa kelihatan awet muda
  • Perbezaan & kesan positif boleh dilihat dengan hanya sekali rawatan!
  • Meningkatkan keupayaan serta mengekalkan tahap kelembapan semulajadi kulit wajah
  • Mengekalkan wajah awet muda anda walaupun usia anda sudah lanjut
  • Menaikkan lagi seri wajah anda dengan sekali rawatan sahaja
TESTIMONIAL

blogger femes -- MAK DARA




481667_219791958155110_405911413_n
PROMOSI  HESTA!!!

Dapatkan 7 jenis produk dalam satu set dengan harga terhebat!
Cleansing gel
Cleansing milk
 Facial scrub
Aloe vera gel
Lighting soothing mask
Ph balancing toner
 Pearl sunblock foundation

HARGA SUPER HEBAT!
RM 169.90 250 450(Semenanjung) & RM199 (Sabah/Sarawak)

 http://hesta1.blogspot.com
 http://hesta1stopbeauty.com
♥ Facebook : HESTA1STOPBeautyCenter
♥ Call/ Whatsapp/ SMS : 012-3384991


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com


Assalamualaikum




Buat julung kalinya mama melancarkan Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com disertai  beberapa para sponsor yang hebat dengan menawarkan beberapa ganjaran yang menarik kepada para pemenang. 

Follow Blog :


Like Page :



Syarat utama :
  1. Pastikan anda follow kesemua sponsor berikut dan like page mereka.
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com
  3. Copy coding yang telah disediakandan pastekan ke dalam ruangan HTML dan publishkan.
  4. Hantarkan URL penyertaan anda di ruang komen.
  5. Giveaway ini akan berlangsung pada 10 Mei pukul 12 tengahari dan berakhir pada 20 Mei 2014 pada  12 tengahari juga.
  6. Pemenang akan diumumkan pada 25 Mei 2014 berdasarkan random

Hadiah Giveaway :
  • Tasbih Pearl x 10 pemenang 
  • Wang tunai RM 30 x 1 pemenang
  • Top up bernilai RM 5 x 5 pemenang
  • Tudung bawal berserta brooch x 1 pemenang
  • Senaskah Tafsiran Pimpinan Ar rahman x 1 pemenang
  • Sticker Homemade (2 sticker) x 1 pemenang
  • Keychain Penyu x 5 pemenang
  • Hadiah Misteri x 2 pemenang
  • Kain Baju Kurung 4M  dan Goodie beg bersama accesories x 1 pemenang
  • Tudung Bawal Plain x 2 pemenang
  • 3 Pin Tudung by Pin2it by NeenaAnuar x 3 pemenang
  • Buku Terbitan Ana Muslim bernilai RM 100 x 1 pemenang
  • Bedak Sejuk Azza's Gold Powder x 1 pemenang

Nota :

34 pemenang di cari, di harap giveway ini akan mendapat sambutan dengan meriahnya. Sekian, terima kasih.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

GIVEAWAY MEI 2014 By IanFaizal.com And Dramaterbaik.com


JOIN NOW
CLICK PADA BANNER UNTUK JOIN
11/5/2014-31/5/2014

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Mini Giveaway Kcolly By Syiera Firdaus




Assalamualaikum

Tekan banner untuk join


PEMBAHAGIAN HADIAH
TOP REFERRAL
Kcolly x 1 pemenang
RANDOM
Perla Coffee x 1 pemenang
TAMAT BILA-BILA MASA
Good luck!



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

GIVEAWAY: I LOVE PERFUME

tamat : 15 mei

saya suka perfume sebab saya jenis sukakan yang bau bau wangi. sejujurnya , saya agak allergik sedikit pada bau yang kurang enak dan sedap . disini juga saya berkongsi juga , disebabkan saya "perfume lovers" , kalau nak tau bau perfume tu bau yang lembut tanpa menghidunya , ialah kalau beli online ke kan , saya akan tengok dari segi packaging nya , warna dan designya.. kebanyakkannya kalau botol perfume tu warna pink selalunya bau lembut , dan kalau designya ada bunga bunga ke , mesti bau dia harum . 
selain itu , nak tau perfume itu sesuai dengan diri kita ke tidak , ialah bila kita memakainya ketika peluh , ianya tidak mengeluarkan bau yang kurang enak..sebaliknya ,kalau bau nya tidak kena ,makanya boleh lah mengubah kepada perfume yang lain.
bukan itu saja , setiap perfume nie bau nya bukan sesuai di semua tempat . ada perfume sesuai ketika bersukan , sesuai ke pejabat , sesuai jika anda smoker atau berkawan dengan si perokok. jadi , jangan main hentam saja dalam memilih perfume. okey! -dari ,pencinta dan si ketagih bau perfume-

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Duo Giveaway By Henrietta Jose

tekan banner kalau nak join~
hadiah:
( 2 winners for each prize)
1. 2 Limited Addition Bahagian Matrikulasi Zipped Converse Bag
2. 2 Cute Glow In Da Dark Figuries
3. 2 Pieces Total Solution 3D Face Mask
4. 2 Mini Rainbow Handmade Scrapbook
5. 2 Handmade Scrapbook

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Happy Hour Giveaway

 photo 1015027-nickelodeon-teams-usps-spongebob-mailpants2_zps5900f26f.jpg
klik banner kalau nak join~~
tamat : 13mei
hadiahnya :

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Segment: Just RT This!

tekan banner kalau nak join
tamat 31 mei
Hadiah Utama:
Wang Tunai RM50

Hadiah ke 2-5
Kurma Yusof Taiyoob 500g 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Giveaway Mei by ainruslee

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

GiveAway CASH RM50 by Cik Ayue


Salam ('',)

(Klik banner di atas untuk join)

facebook link : tekan sini
twitter id : burung biru terbang
instagram id : takde : (

tak de insta , yang lain semua dah follow & like :)
Jom ramai-ramai meriahkan GA Cik Ayue!! 



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

#2 Mellya and Iola Giveaway Bonanza Supported By Buttons & Cuteness


بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Dengan ini, sukacita dimaklumkan
Mellya dan Iola akan mengadakan giveaway bonanza
yang bermula pada
2 May 2014 
dan berakhir pada 25 Jun 2014**

Hadiah-hadiah giveaway bonanza kali ini
ditaja sepenuhnya oleh Buttons and Cuteness.
Dan yang best?!
Setiap penyertaan, layak menerima diskaun voucher yang akan
diberikan pada akhir giveaway nanti.

Jemput join beramai-ramai dan jadi top referral giveaway ini ^^
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Satu set combo brooch untuk pemenang top referral serta hadiah misteri untuk referral
melebihi 200 view

Saguhati 1 (1x)
2 abby plain

Saguhati 2 (1x)

2 mama rosa

Saguhati 3 (1x)

1 medallion and 1 ice cream bookmarks

Saguhati 4 (1x)

2 smarties

Saguhati 5 (1x)

1 insta keychain

Hadiah saguhati untuk setiap peserta : Voucher Diskaun daripada Buttons and Cuteness

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Rejab, May Giveaway

[klik pada BANNER untuk join]

Senarai hadiah:

Top Referral:

Minuman Kesihatan Avail Green Fit (mixed fruit flavoured) bernilai RM75 atau
Handsocks berenda atau
Necklace (with box) atau
Eau de Toilette Avon Wish of Peace 10ml

Cabutan bertuah:

Majalah Jom!
2x Bookmark
3x Brooch
Colourful Paperclips
Mini Stapler
Pensil Boboiboy
Notebook Boboiboy
Pemadam Boboiboy
Pembaris Boboiboy
4x Pin Shawl
Handphone Strap
Hairclip
Fridge Magnet
2x Pemadam Faber Castell
2x Keychain
Button Badge
Phone/Powerbank Pouch
Staples
i Shoe Phonestand

*2x Bookmark (tiada dalam gambar)

i Shoe Phonestand (dari google):

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS